Când vine vorba de petreceri cu prietenii sau serate pline de umor și camaraderie, jocurile concepute pentru adulți pot aduce o notă de spontaneitate și multe râsete. Aceste jocuri sunt ideale pentru a destinde atmosfera și a provoca participanții să își exprime latura mai îndrăzneață. Iată câteva dintre cele mai apreciate jocuri de acest tip, perfecte pentru grupurile de prieteni care nu se dau în lături de la un pic de provocare „picantă”.

1. Cards Against Humanity

Acest joc este probabil cel mai cunoscut în categoria sa, fiind apreciat pentru umorul său negru și temele adesea controversate. Jucătorii completează fraze cu cuvinte sau expresii de pe cărți, creând combinații amuzante sau șocant de inadecvate. Scopul este să răspunzi cât mai creativ la prompt-uri, răsplata fiind râsetele celorlalți participanți.

2. Never Have I Ever

Un clasic al serilor între prieteni, „Never Have I Ever” (Niciodată nu am…) este un joc excelent pentru a descoperi secretele celorlalți într-un mod distractiv. Fiecare jucător trebuie să menționeze ceva ce nu a făcut niciodată, iar cei care au făcut respectivul lucru trebuie să bea un shot sau să primească un punct. Jocul poate deveni rapid destul de dezvăluit și este perfect pentru a învăța mai multe despre prietenii tăi.

3. What Do You Meme?

Perfect pentru iubitorii de cultură pop și meme-uri, „What Do You Meme?” este un joc de cărți în care jucătorii concurează să creeze cel mai amuzant meme. Fiecare rundă, un jucător alege o imagine, iar ceilalți trebuie să o completeze cu textul de pe una dintre cărțile lor, cea mai amuzantă combinație câștigând runda.

4. Exploding Kittens: NSFW Edition

Aceasta este versiunea „Not Safe For Work” a popularului joc de cărți Exploding Kittens. Deși mecanismele de bază ale jocului rămân aceleași, versiunea NSFW aduce ilustrații și teme mult mai îndrăznețe, perfecte pentru un public adult. Jocul combină strategia cu umorul și este garantat că va provoca râsete și suspans.

5. Joking Hazard

Creat de aceiași oameni din spatele comicului online Cyanide & Happiness, „Joking Hazard” permite jucătorilor să creeze propriile benzi desenate comice, dar adesea necorespunzătoare. Fiecare jucător construiește o scenetă comică folosind cărți trase la întâmplare, iar rezultatele sunt adesea hilar de inadecvate.

6. The Voting Game

Acest joc dezvăluie ce gândesc prietenii tăi cu adevărat unii despre alții. Jucătorii votează anonim cine este cel mai probabil să facă anumite lucruri. Este un joc care poate dezvălui adevăruri surprinzătoare și poate duce la discuții amuzante și dezvăluiri neașteptate.

Concluzie

Fie că preferi un joc de cărți care testează creativitatea sau unul care dezvăluie secretele întunecate ale prietenilor tăi, există o opțiune pentru fiecare grup. Jocurile pentru „minți murdare” sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de neprevăzut și amuzament serilor petrecute în compania prietenilor. Ele permit participanților să își depășească limitele într-un cadru sigur și distractiv, consolidând legăturile prin râs și camaraderie.

author

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *